неделя, 17 юни 2007 г.

Green Card USA

С развитието на нашия сайт, ето че дойде време да публикуваме нашият блог. Като за начало реших да ви покажа интересно видео от youtube.com . Моля пишете вашите предложения какво искате да видите в този блог, ангажирам се да обърна внимание на всяко едно от тях.

А ето го и видеото:

3 коментара:

stoiico каза...

iskam pomost za registracia za zelena karta

dontcho каза...

Az sa6to imam nujda ot pomo6t za registraciq za zelena karta , pi6ete mi na skype dontcho88 , Blagodarq predvaritelno :)

YeOldeSite каза...

Ние ще Ви помогнем да участвате в Лотарията Зелена карта чрез която можете да спечелите зелена карта и да живеете и работите в САЩ. Участвайте в програмата и се възползвайте от възможността, която Ви предоставя Програмата за Разнообразяване на Емигрантския Поток на Държавния Департамент на САЩ, одобрена със закон от Конгреса.

При нас ще намерите и изключително много и постоянно нарастваща информация свързана със лотарията за зелена карта и като цяло имиграция в САЩ.

Защо да използвате услугите ни?
* Лесна онлайн регистрация на български език.
* Официална Американска правителствена програма, одобрена от американското консулство.
* Ние ще обработим информацията и снимката Ви, съгласно изискванията на Държавния Департамент на САЩ и ще се погрижим вие да не сте от половината отхвърлени молби поради неправилно попълнена информация!
* Безплатна информация, поддръжка и помощ.
* Двоен шанс за зелена карта за семейните двойки!
* Приемаме регистрации през цялата година.
* БЕЗПЛАТЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЗА СПЕЧЕЛИЛИТЕ ЗЕЛЕНА КАРТА РЕГИСТРИРАЛИ СЕ ЧРЕЗ НАС!

www.usavisa.eu
www.usavisa.eu/blog